Як змінити стосунки до негативної ситуації

Найпоширеніша реакція на негативну ситуацію яка? Правильно, негативно! Ви злитесь, обурюєтеся, можливо лякаєтеся або дратуєтесь. Що при цьому відбувається? Ви підживлюєте цю ситуацію своєю енергією, допомагаючи їй розвиватися і посилюватися.
Але варто нам лише змінити наше сприйняття і ми легко змінимо своє ставлення до ситуації.
У будь-якому випадку проаналізувати ситуацію і зрозуміти, звідки вона взялася і навіщо, необхідно, але не зациклюватися на негативі.

автор: Тетяна Ларіна
психолог, гіпнолог, фізіогноміст

07 листопада 2020

Читайте також

Читати статтю
Самооцінка та її вплив на наше життя

Самооцінка та її вплив на наше життя

Давайте разберёмся, что такое самооценка. Это оценивание человеком самого себя. Для этого необходим, по сути, только объект оценивания – что именно, какое своё качество мы оцениваем и эталон, собственно, с которым мы сравниваем. Результатом сравнивания своих достоинств с эталонными и есть формирование самооценки.

Дивитися відео
Дитячий булінг

Дитячий булінг

Більшість дітей рано чи пізно стикаються з буллінгом: або як жертва, або як кривдник, або як свідок, причому як онлайн, так і в реальності. Всі ці ролі надають руйнівний вплив на особистість дитини. Як допомогти дітям у кожній із ситуацій буллінгу?

Дивитися відео
Осіння нудьга

Осіння нудьга

Осіння нудьга — що це таке? І як із цим боротися.
Люди звикли плутати свій пригнічений стан із психологічним захворюванням, яким депресія є по суті, проте найчастіше це лише тимчасова нудьга. Як боротися – дивіться у відео.