Як змінити стосунки до негативної ситуації

Найпоширеніша реакція на негативну ситуацію яка? Правильно, негативно! Ви злитесь, обурюєтеся, можливо лякаєтеся або дратуєтесь. Що при цьому відбувається? Ви підживлюєте цю ситуацію своєю енергією, допомагаючи їй розвиватися і посилюватися.
Але варто нам лише змінити наше сприйняття і ми легко змінимо своє ставлення до ситуації.
У будь-якому випадку проаналізувати ситуацію і зрозуміти, звідки вона взялася і навіщо, необхідно, але не зациклюватися на негативі.

автор: Тетяна Ларіна
психолог, гіпнолог, фізіогноміст

07 листопада 2020

Читайте також

Дивитися відео
Не було батька

Не було батька

Численні дослідження показують, наскільки сильно образ батька впливає наступні відносини. Але якщо в дитинстві не було люблячого батька, чи це означає, що особиста історія складеться невдало? Ні, але все залежить від того, чи здатні ми свідомо поглянути на своє минуле.

Дивитися відео
Саботаж

Саботаж

Дуже часто буває так, що проблема, яка не дає нам жити довгий час, починає обростати вторинними вигодами. Проте зізнатися собі в цьому ми не хочемо. Але ж ми не можемо так відверто робити собі погано! Що робити і не робити під час саботажу: які механізми пасивності ми використовуємо?      

Дивитися відео
Дитячий булінг

Дитячий булінг

Більшість дітей рано чи пізно стикаються з буллінгом: або як жертва, або як кривдник, або як свідок, причому як онлайн, так і в реальності. Всі ці ролі надають руйнівний вплив на особистість дитини. Як допомогти дітям у кожній із ситуацій буллінгу?